Jak si testeři pochutnali na Italské klobáse z Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka?

image
otestováno
Počet recenzí
2
jak jste hodnotili
5
2x
4
3
2
1
doporučuje
100 %
Testováno v období
od 3. 9. 2020
do 20. 9. 2020

Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka

Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka je česká firma ze Skutče s rodinnou tradicí od roku 1920, kde hospodařil v Bratroňově dědeček majitele Oldřicha Čejky. Společnost reprezentuje zpracování masa ve vlastní provozovně a provoz pěti prodejen masa a uzenin ve Skutči, Pardubicích, Chrudimi, Chrasti a Prosetíně a ve čtyřech z nich je provozován úspěšně bufet. Zaměřuje se na bezlepkové masné výrobky dle tradičních receptur. Výrobky neobsahují strouhanku, mouku ani přidané glutamáty.

Italská klobása




Hodnocení
2
avatar
Jaroslav
Chuť byla výborná, žádné přesolení. Nezkoušel jsem to vařit, protože jsem to snědl hned. Snad příště. Pochutnal jsem si a určitě se v řeznictví zastavím po další.
klad chuť
klad kvalita
klad vzhled
klad chuť mi sedla, nenašel jsem zápory
avatar
Duy Tuan
Už při rozbalení nás uvítala líbězná vůně klobás. Klobásy byly jemnější, takže se dobře krájely na kolečka a pochutnali jsme si u pivka a fotbalu. Klobásy byly hodně masové, což nás příjemně překvapilo. Zkusili jsme to s několika druhy omáček, ale nejvíc mi to chutnalo bez ničeho. Z jiných klobás by se mi ozval i reflux, u těhle italských vůbec. Klobásy jsem dostal dárkem, takže příště toho kupuju celou zásobu.
klad vysoká kvalita
klad velmi dlouhá klobása
klad obsahuje vysoké % masa
klad sní se to velmi rychle