Jak si testeři pochutnali na Italské klobáse z Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka?

image
otestováno
Počet recenzí
2
jak jste hodnotili
5
2x
4
3
2
1
doporučuje
100 %
Testováno v období
od 3. 9. 2020
do 20. 9. 2020

Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka

Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka je česká firma ze Skutče s rodinnou tradicí od roku 1920, kde hospodařil v Bratroňově dědeček majitele Oldřicha Čejky. Společnost reprezentuje zpracování masa ve vlastní provozovně a provoz pěti prodejen masa a uzenin ve Skutči, Pardubicích, Chrudimi, Chrasti a Prosetíně a ve čtyřech z nich je provozován úspěšně bufet. Zaměřuje se na bezlepkové masné výrobky dle tradičních receptur. Výrobky neobsahují strouhanku, mouku ani přidané glutamáty.

Italská klobása




Hodnocení
2
avatar
Duy Tuan
Už při rozbalení nás uvítala líbězná vůně klobás. Klobásy byly jemnější, takže se dobře krájely na kolečka a pochutnali jsme si u pivka a fotbalu. Klobásy byly hodně masové, což nás příjemně překvapilo. Zkusili jsme to s několika druhy omáček, ale nejvíc mi to chutnalo bez ničeho. Z jiných klobás by se mi ozval i reflux, u těhle italských vůbec. Klobásy jsem dostal dárkem, takže příště toho kupuju celou zásobu.
klad vysoká kvalita
klad velmi dlouhá klobása
klad obsahuje vysoké % masa
klad sní se to velmi rychle
avatar
Jaroslav
Chuť byla výborná, žádné přesolení. Nezkoušel jsem to vařit, protože jsem to snědl hned. Snad příště. Pochutnal jsem si a určitě se v řeznictví zastavím po další.
klad chuť
klad kvalita
klad vzhled
klad chuť mi sedla, nenašel jsem zápory